Hallo wereld!

Ik heb WordPress geïnstalleerd. Want het zit diep, dat bloggen. Maar de angst om een mutsig mama-blog te worden ook (dat is overigens zelf-reflectie en geen belediging aan mama-blogs die ik graag lees). Misschien, heel misschien, wordt het wel weer eens wat met de bloggen van mij. Misschien hoor.

6 reacties op “Hallo wereld!

  1. Spannend! Het blijft trekken he? Zoals ik ooit al schreef: eens een blogger, altijd een blogger 😉 Ben benieuwd wat voor leuks je er van maakt. Mutsig zal het niet worden, daar is je schrijfstijl niet naar. Komt goed! Één vaste lezer heb je al.

    • Haha, ja, tja. Ik merk dat een ‘gemakkelijker’ cms wel helpt. Niet dat het gemakkelijker is om blogs te plaatsen in WP, maar wel gemakkelijker website bouwen zo. En net als in m’n werk (meer adviseren, minder schrijven), moet ik hier ook blijkbaar keuzes maken (meer schrijven, minder html-en).

  2. Ik zou ook nooit zonder bloggen kunnen. Leuk dat je weer bent begonnen. Al wordt je een mutsige mamablogger, dan vind ik je nog leuk om te volgen hoor :) Blogse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>