Peuter aan boord

We zijn laat dit seizoen, maar daar zijn we ongetwijfeld niet de enige in. Gister onze eerste dag op het water, om ons jachie naar Stiens te varen. Het is meer dan een halfjaar geleden dat we voor het laatst aan boord waren. En dat is nogal wat, als je twee bent. In dat halfjaar is er veel veranderd. Else is zoveel wijzer en zelfstandiger geworden. En ook zoveel eigenwijzer… Een echte peuter!

Diva aan boord

Maar het ging boven verwachting goed. Reddingsvest was geen enkel probleem en ze vermaakte zich prima bij ons aan dek. Voor slapen is de Travelcot (wat een wereldaankoop is dat geweest) nog steeds prima. Daar redden we het wel weer een seizoen mee! En aan boord stond nog een bak duplo en een nieuwe blokjespuzzel. Helemaal dikke prima.

Nog niet gezeild, we gaan nu eerst grondig schoonmaken en opknappen. We hopen de boot dan ergens in juli over te varen naar de thuishaven voor nog wat mooie weekendjes weg voor onze vakantie begint. En dan: het Wad op! Maar nu eerst: reddingsvesten ontweren en de Travelcot in een sopje Biotex…

Deze blog schreef ik voor boot.stiensnet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>