Rennen langs de kust

Rennen op Nordeney

Just do it; gewoon doen. Het werkt eigenlijk altijd voor mij, als pep-talk. Maar niet tijdens mijn vakantie. Mijn hardloopschoenen en -kleding lagen netjes bij elkaar in mijn kledingbak aan boord. We waren al een week onderweg toen ik ze er voor het eerst uit haalde. Zeilen en zilte zeelucht maken moe. En er was steeds wel een reden om niet te gaan: een lange zeildag, een wijntje op het terras. Toch was het prachtig, dat lekkere (maar niet al te beste) loopje over de dijk van Nordeney. Heerlijk, langs het zakkende water. ‘s Ochtends vroeg met alleen maar sportende mensen onderweg. Fietsers, hardlopers en zelfs een yogi.

Energiek van het rennen waste ik nog dezelfde ochtend m’n hardloopkleding. Om die vervolgens voor de rest van de vakantie op te bergen in m’n kledingba(n)k… Inmiddels heb ik, drie weken later, m’n eerste loopje er weer op zitten. Op de agenda staat de 4 Mijl van Groningen, die kan ik prima lopen qua afstand, nu trainen op snelheid dus. Just do it!

3 reacties op “Rennen langs de kust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>