Keep running

5d02dcba37bf11e3b4cb22000ab698cf_8_Sportgewijs heb ik de afgelopen jaren twee goede keuzes gemaakt. In 2009 startte ik met yoga. Begin dit jaar startte ik met hardlopen en hield ik het vol! Maar ik heb wel een doel nodig. Na de 4 Mijl van Groningen duurde het drie weken voor ik m’n hardloopschoenen weer uit de kast trok. Niet alleen vanwege het gebrek aan een doel, een hardnekkige blaasontsteking hield me ook tegen. Maar als je mét ontsteking een PR kunt lopen, dan moet er meer inzitten toch? Vanochtend printte m’n lief een schema voor de halve marathon voor me uit. Let’s get runnershigh!

En, over dromen gesproken, lees die prachtige verslagen van de NY Marathon eens bij Girlslove2run.nl en Annemerel.com. Tranen in m’n ogen. Bedankt voor het delen dames!

2 reacties op “Keep running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>