Voornemens

Het is nooit te laat om over je voornemens te schrijven toch? Eén was om minstens een keer per week te bloggen. Of eigenlijk: drie keer per week. Mislukt! De rest:

  • Ontspullen
  • Halve marathon lopen

Valt best mee toch? Ik heb nog wel wat wensen, maar helaas heb je niet alles zelf in de hand. En dat is toch wel een voorwaarde voor een voornemen: dat je er zelf ook invloed op hebt. Met beide voornemens ben ik deze maand nog niet opgeschoten, maar het jaar is nog lang. Gelukkig.

Ontspullen
Vorig jaar hoorde ik de term voor het eerst: ontspullen. Wat betekent het? Ruimte maken, spullen weggooien. Minder ‘bezitten’, minder bewaren, minder onzin kopen. Minder onzin kopen gaat steeds beter. Weggooien is een project dat wel de rest van het jaar zal duren. In elke ruimte in ons huis is eer te behalen, want de man en ik zijn beide erg bewaarderig.

Halve marathon
Ik heb me ingeschreven voor de halve marathon van Sneek, de Mar-athon rond het Sneekermeer (of officieel: de Snitsermar). Omdat we een run op de startbewijzen verwachtten zaten mijn zus en ik op 21 december om 10.00 uur stipt achter de PC om ons in te schrijven. Deze week is de inschrijving gesloten: vol! Nu de trainingen nog…

Het origineel van deze blog verscheen op tweewetenmeerdaneen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>