Een PR in Groningen

PR in de pocket! Ik liep zondag zo’n 2 minuten van mijn PR op de 4 Mijl, 36:24 liep ik. Trots? Ja! Tevreden. Soort van… Ja, weet je, kijk eens naar de foto rechts. Ik loop totaal niet efficiënt en ik moet dat toch kunnen leren. Ik zak door mijn heupen, mijn voetlanding is voor mijn zwaartepunt en als ik ‘snel’ loop, dan zwaaien mijn ellebogen ruim voor mijn lijf uit.

Maar goed, het was wel gewoon leuk. Enorm druk langs de kant. Ik heb deze keer wat minder tijd genomen om van het publiek te genieten, ik wilde snel! Natuurlijk ging ik veel te snel van start, want ik wilde graag los van de massa. Startkilometer is weer eens mijn snelste. De laatste km’s gingen niet meer van harte, maar ik kon onder de 6 min/km blijven (sneller dan 10km per uur dus). Dus ja. Tevreden. Volgend jaar weer 2 minuten sneller. 😉

1 reactie op “Een PR in Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>